Family Mens, Mense and Mensen Genealogy Pages


Go to content

intro

Nederlands

Hoe is deze site ontstaan:

Deze Site is onstaan doordat ik al geruime tijd op zoek was naar mijn voorvaderen en ik hiervoor een site wou opzetten. Bij toeval kwam er in dezelde tijd een Hyve van de familie Mens en vervoegingen hiervan.
Al snel had bleek dat er meer mensen opzoek waren gegaan naar hun family mens roots. Sommige van deze hyvers hadden al complete stukken van onze familie stamboom in kaart gebracht.

Ik heb toen aangeboden hiervoor een site op te zetten, met als doel al deze informatie bij elkaar te halen en te bundelen in één stamboom site. In deze stamboom site komen meerdere takken van de familie Mens Mense en Mensen voor, waarvan één stukje tot in de 16de eeuw terug gaat.

Inmiddels is de naam Mens-Mense-Mensen. flink uitgewaaierd over onze planeet.
Inmiddels zijn er al takken in Nieuw Zeeland, Australië, Indonesië, Canada, Engeland, België, en Duitsland. Sommige stukjes zijn echter nog niet ingevoerd of heb ik te weinig info om connecties te leggen.

Mocht u ook Mens, Mense of Mensen heten dan verzoek ik u vriendelijk u te registreren.
Belangrijk is om in het Comment - Notes vakje aan te geven wie u opa, vader en moeder zijn (volledige namen en geboortedata).
Alleen dan krijgt u extra rechten om nog levende personen te zien.

Het voordeel van registratie is dat als u in de stamboom voorkomt u dit ook kan zien.
U kunt dan ook controleren of er onjuiste of incomplete informatie staat, deze zal ten alle tijde door mij worden verbeterd.

Mocht u desondanks nog niet in de stamboom voorkomen en dit wel willen, neem dan even contact met my op. Ik ga er dan voor zorgen dat u als nog word opgenomen. Ook is het mogelijk om hele stambomen in te brengen (mits deze over de family mens-mense-mensen gaan).

Richard Mens,
Beverwijk, The Netherlands.
Back to content | Back to main menu